İçeriğe geç

9333 Bakiye Sorgulama

    9333 sesli yanıt sistemi ile bakiye sorgulama yapabilirsiniz. Türk Telekom müşterisi iseniz bu numara ile bakiye sorgulama yapma yöntemlerini makalemizde sizin için toparladık.

    Tamamen ücretsiz olan bu numara ile bakiye sorgulaması yapabilirsiniz. Bakiye sorgulama işlemi dışında da bir çok işleminizi yapabilirsiniz. Bakiye sorgulamak için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz.

    9333 Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

    Arayarak yada mesaj atarak bu hizmeti kullanabilirsiniz. Detaylar şu şekildedir:
    Tarifede Kalan Kullanımları Öğrenmek İçin : Türk Telekom tarifenizde kalan tüm kullanım haklarını 9333‘ü ücretsiz arayarak öğrenebilirsiniz. Bu servis ile tarifenizde kalan dakikalar, smsler ve internet kullanımı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Sadece arama yapmanız ve sesli yanıt sisteminin sizi yönlendirmesine izin vermeniz yeterlidir. 

    9333 ile Bakiye Sorgulama :  9333‘ü arayarak bakiyenizi öğrenebilirsiniz. Ayrıca telefonunuzun mesaj bölümüne gelip, TL yazıp 9333’e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz. Mesajı attıktan sonra size geri dönüş yapılır ve bakiyenizdeki miktar bildirilir.

    Fatura Bilgisi Öğrenme ve Ödeme : Faturalı hat sahipleri için bu numara ile fatura bilginizi sorgulama ve ödeme hizmetinden faydalanmak mümkündür.

    • 9333’ü arayarak fatura bilginizi öğrenebilir ve kredi kartı ile ödemenizi yapabilirsiniz.
    • 9333’ü arayarak Fatura Ödeme menüsünden kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz.

    9333 ile Yapılabilecek Diğer İşlemler Nelerdir?

    5 farklı hizmet daha vardır. Daha fazlası da olabilir ancak biz bu kadarını toparlayabildik. Daha fazlası için Türk Telekom resmi internet sitesine bakabilirsiniz.

    • Sesli Yanıt Sistemi ile Yardım
    • Kimlik Bilgileri Güncelleme
    • Fatura Bilgisi Öğrenme ve Ödeme
    • Tarifede Kalan Kullanımları Öğrenmek
    • 9333’e Mesaj Göndererek Karttan Bakiye Yükleme

    Türk Telekom Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

    Türk Telekom 9333 dışında bakiye sorgulama yöntemleri sunmuştur. Bu yöntemleri ise şu şekilde sıralayabiliriz:

    • Online İşlemler uygulaması ile Türk Telekom Bakiye Sorgulama
    • Sms ile Türk Telekom Bakiye Sorgulama
    • Mobil Uygulama ile Türk Telekom Bakiye Sorgulama

    Bu yöntemlerle fatura döneminizde kalan konuşma, SMS ve internet kullanım bakiyenizi istediğiniz zaman sorgulayabilir ve öğrenebilirsiniz. Hepsi kolay ve hızlı bir şekilde sorgulama yapmanızı sağlar. Bakiyenizde kalan kullanım haklarınızı ayrıntılı bir şekilde görebilirsiniz. İsterseniz sadece dakika, sadece internet yada sadece mesaj haklarınıza bakabilirsiniz.