İçeriğe geç

Yemek Kartları Hangi Marketlerde Geçiyor?

    Çalışanlar için verilen yemek kartlarının nerelerde geçtiği merak konusudur. Hangi yemek kartının hangi marketlerde geçtiğini ve alışveriş yapabileceğinizi merak ediyorsanız makalemizin okumaya devam etmelisiniz. Sizin için bütün yemek kartlarının geçtiği marketlere dair bilgi alabileceğiniz yerleri toparladık.

    Yemek Kartları Hangi Marketlerde Geçiyor?

    Yemek kartlarının kullanımı arttıkça, alışveriş yapılabilecek işyerleri ve yemek yenebilecek mekanlarda da artış olmaya başlamıştır. Birçok işyeri, lokanta ve mağaza yemek kartlarını kullanarak, avantajlardan faydalanma yoluna gitmişlerdir. Aşağıda var olan bütün yemek kartlarına ait bilgiler vardır. Hangi marketlerde geçtiklerine dair sorgulama yapabileceğiniz sayfaları buradan görebilirsiniz.

    Ticket Hangi Marketlerde Geçiyor?

    Ticket kart kullanıcıları büyük marketlerden alışveriş yapabilirler. Bu marketler; Onur Market, Kim Market, Happy Center, Peynirci Baba ve Rammar’dır. Ticket yemek kartınızla bu marketlerden bakiyeniz dahilinde istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca ticket kartınızı kullanabileceğiniz market dışındaki mekanlar için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

    Ticket geçen yerler için buraya tıklayınız.

    Metropol Kart Hangi Marketlerde Geçiyor?

    Metropol kartınız ile alışveriş yapabileceğiniz marketler şöyle sıralanabilir: Kim Market, General Süpermarket, Peynirci Baba ve Demirhan Hipermarket. Metropol kartınızla bu marketlerden bakiyeniz dahilinde istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca metropol kart geçen yerleri öğrenmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

    Metropol Kart geçen yerler için buraya tıklayınız.

    Setcard Hangi Marketlerde Geçiyor?

    Setcard ile Migros, Happy Center, Selam Market, Peynirci Baba , Show Hipermarketlerinde alışveriş yapabilirsiniz.

    Setcard’ın anlaşmalı olduğu üye işyerlerini öğrenmek için tıklayın.

    Sodexo Hangi Marketlerde Geçiyor?

    Sodexo kartınız ile Happy Center, Çağrı Market, Peynirci Baba, Selam Market ve Biçen Market’te alışveriş yapabilirsiniz. Sodexo yemek kartınızla bu marketler dışında alışveriş yapabileceğiniz yerleri aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

    Sodexo’nun anlaşmalı olduğu üye işyerlerini öğrenmek için tıklayın.

    Multinet Yemek Kartı Hangi Markette Geçiyor?

    Multinet yemek kartınız ile market firmaları içerisinde CarrefourSA, Migros, Özdilek, Kipa, Şok,Tansaş, Real, Peynirci Baba, Bim, A101, Metro Market’ten istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz. Multinet kartınız ile alışveriş yapabileceğiniz diğer yerler için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

    Multinet’in anlaşmalı olduğu üye işyerlerini öğrenmek için tıklayın.

    Yemekmatik Yemek Kartı Hangi Marketlerde Geçerli?

    Yemekmatik kartının geçerli olduğu marketler şu şekilde sıralanabilir: Kim Market, Biçen Market, Rammar, Çağrı Hipermarket, Namlı Hipermarket. Yemekmatik yemek kartınızla bu marketlerden bakiyeniz dahilinde istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca yemekmatik geçen diğer yerler için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

    Yemekmatik’in anlaşmalı olduğu üye işyerlerini öğrenmek için tıklayın.