İçeriğe geç

Çanakkale Kent Kart Bakiye Sorgulama

    Çanakkale ilinde hizmet veren toplu taşıma araçlarında kullanılan Çanakkale Kent Kart ile ödemeler daha kolay bir hale gelmiştir. Vatandaşlar şehir içinde ulaşımdan faydalanırken elektronik kartları ile kolayca ödemelerini yapabilmektedirler. Çanakkale Belediyesinin verdiği hizmetle belediyeye ait toplu taşıma araçlarında ödeme akıllı kartlar ile yapılmaktadır. Çanakkaleli vatandaşlar kartlarına yükledikleri bakiye ile şehir içi ulaşım hizmetinden daha kolay ve pratik bir şekilde faydalanmaktadırlar. Bu sayede para üstü, para uzatma, bilet alma gibi bir çok sorun ortadan kalkmıştır.

    Çanakkale Kent Kart bakiyesini sorgulamak için var olan yöntemleri makalemizin devamında sizlerle paylaşacağız.

    Çanakkale Kent Kart Bakiye Sorgulama

    Çanakkale Kent Kart bakiyesini sorgulamak için iki farklı yöntem vardır. Bu yöntemleri şöyle sıralayalım.

    • Kent Kart Resmi İnternet Sitesinden Çanakkale Kent Kart Bakiye Sorgulama
    • bakiyesorgulama.net İnternet Sitesi Üzerinden Çanakkale Kent Kart Bakiye Sorgulama

    Bu iki yöntemde oldukça kolay ve pratiktir. İnternet üzerinden öğrenebileceğiniz yöntemlerdir.

    Kent Kart Resmi İnternet Sitesinden Çanakkale Kent Kart Bakiye Sorgulama

    Kent karta ait resmi internet sitesinden Çanakkale ilini seçerek bakiye kontrolünüzü yapabilirsiniz. Bunun için önce ilgili siteye gitmeniz gerekir. Daha sonra sizden istenen bilgileri girerek kolayca bakiyenizi öğrenebilirsiniz.

    Kent Kart resmi internet sitesi için tıklayınız.

    bakiyesorgulama.net İnternet Sitesi Üzerinden Çanakkale Kent Kart Bakiye Sorgulama

    bakiyesorgulama.net sitesinde bir çok sorgulama işlemini yapabilirsiniz. Çanakkale Kent Kartınıza ait sorgulama da buradan yapılabilir. Çanakkale Kent Kart ulaşım numarasını girerek kartınızda bulunan bakiyeyi öğrenebilirsiniz. Önce aşağıdaki bağlantıyı tıklayın. Daha sonra sizden istenen bilgileri girin. Bu kadar kolaydır.

    Çanakkale Kent Kart bakiye sorgulama sayfası için tıklayınız.

     

    Bu iki sayfadan da sadece Çanakkale değil diğer şehirlerde kullanılan Kent Kartlara ait bakiye sorgulama işlemlerinizi de yapabilirsiniz. Kent Kartlar ülkemizde çoğu şehirde kullanılmaktadır. Daha pratik ve kolay ödeme imkanı sunmaktadır. Kent Kartlara önce ulaşım ücretini ödemeye yetecek miktarda bakiye yüklemeniz gerekir. Bakiyenizin her zaman ulaşım ücretine yetecek miktarda olması önemlidir. Eğer bakiyeniz yeterli değilse ulaşımdan faydalanamazsınız. Nakit ile ödeme seçeneği otobüslerde yoktur. Bu yüzden düzenli olarak bakiye sorgulama ve bakiye yükleme işlemlerini yapmanızda fayda vardır.