İçeriğe geç

Düzce Beyaz Masa Başvuru Sorgulama

    Düzce Belediyesi il sınırlarında yaşayan vatandaşlar için yardımlarda bulunmaktadır. Bu yardımlar ihtiyaç sahibi ailenin durumuna göre şekillenmektedir. Neye ihtiyaç varsa o yönde yardım yapılabilir. Nakit ve kuponlar ile market alışverişlerini yapmaların sağlanırken, giyim, yakacak, temel ihtiyaç malzemeleri, yardım kolileri, fatura ödeme gibi bir çok alanda yardımlar sağlanmaktadır. Ev eşyası, yaşlı ve hasta vatandaşlara ev temizliği için yardımlar yapılmaktadır. Eğer evdeki günlük işleri yapmakta zorlanan hasta ve yaşlılar varsa sıcak yemek ve temizlik imkanı sunulmaktadır. Düzce Belediyesi bu yardımları işsizlik, hastalık, engel durumu, yaşlılık, şehit, gazi yakını olma, dul, yetim, eğitim giderlerini karşılayamayan aileler gibi kriterlere bakarak değerlendirir. Günlük hayatını sürdürmekte zorluk çeken vatandaşlara temel ihtiyaç maddeleri ve manevi destekler sunulur. Bu kriterler yardım başvurularında öncelik sebebi olarak alınır ve ihtiyaç duyulan yardım türüne göre istekler iletilir. Yardım için başvuran bireylerin durumları incelenerek yerinde görülür ve onların zor durumlarını en aza indirecek yardımlar yapılır. Belediyeye neye ihtiyaç varsa bu konuda yardım talebi bildirilir ve incelenen başvurular arasından en çok ihtiyacı olan kişiler seçilir. Başvuru sonrası yardım talebinin kabul edilip edilmediğini öğrenmek için başvuru sorgulama yapılabilir. Düzce Belediyesinin yardımlarından faydalanmak için başvuran vatandaşlar aşağıdaki kanalları kullanarak sorgulama yapabilirler.

    • e-devlet Üzerinden Düzce Belediyesi Yardım Sorgulama
    • e-belediye Üzerinden Düzce Belediyesi Yardım Sorgulama
    • Beyaz Masa ile Düzce Belediyesi Yardım Sorgulama

    Makalemizin devamında bu yöntemlerden Beyaz Masa seçeneğini sizlere anlatacağız.

    Düzce Beyaz Masa Başvuru Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?

    Beyaz Masa bir çok alanda vatandaşa bilgi ve hizmet sunmaktadır. Beyaz Masa numarasını arayarak yardım başvurusunun sonucunu öğrenebilirsiniz. Bunun için aramanız gereken numara şu şekildedir:

    Beyaz Masa Telefon Numarası : 153

    ALO 153 olarak geçen hattı arayarak Düzce Belediyesine yapmış olduğunuz yardım başvurusunun sonucunu sorabilirsiniz. Beyaz Masa numarası dışında bir seçenek daha vardır. Bu seçenek ise şu şekildedir:

    Düzce Belediyesi yardım sorgulama numarası :  0380 524 58 21

    Bu iki numarayı arayarak Düzce Belediyesi yardım sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. Ayrıca ALO 153 aracılığı ile yardım başvurunuzu oluşturabilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olarak başvurunuzu oluşturabilirler.