İçeriğe geç

IKEA Aile Kart Online Alışverişte Geçerli mi?

    IKEA Aile Kart IKEA mağazalarından yapılan alışverişlerde müşterilere avantajlar sağlayın bir karttır. Ayrıca puan biriktirme imkanı sunmaktadır. Böylece müşteriler sonraki alışverişlerinde bu puanları kullanarak daha fazla kar elde edebilirler. Aile Karta sahip kişiler indirimli ürünlerden ve kampanyalardan faydalanabilirler. IKEA mağazalarında bulunan mobilyalar ve ev aksesuarlarından satın almaları durumunda yaptıkları alışverişin tutarının %0,5’ini IKEA Aile Para olarak kazanabilir ve biriktirebilirler. Kart sahiplerine tüm aktivite ve yenilikler hakkında haber verilir. IKEA Aile Kartı sadece Türkiye’de bulunan IKEA mağazalarında geçerlidir.

    IKEA Aile Kart Online Alışverişte Geçerli mi?

    IKEA Aile Kart puanlarımı online alışverişte kullanabilir miyim diye soranlara vereceğimiz cevap şöyledir:

    İnternetten yapacağınız alışverişlerinizde Aile Kart puanları kullanılamamaktadır.

    Yani IKEA Aile Kart internetten alışverişte geçerli değildir. İnternetten alışveriş yaparken kartınızla puanları kullanıp ödeme yapamazsınız. Ancak IKEA Kurumsal Kart sahipleri internetten yapılan alışverişlerinde IKEA Kurumsal Kartlarını kullanabilirler.

    İnternet üzerinden alışveriş yapan müşteriler Visa, Mastercard kredi kartı, banka kartları (Debit kart), Masterpass ve full 3D özelliği olan sanal kartlarla veya BKM Express ile ödeme yapabilirler.

    IKEA İnternet Sitesine Nasıl Ulaşılır?

    IKEA Aile Kart ile online alışveriş yapılamasa bile IKEA’nın internet sitesinden kolay ve pratik alışveriş yapılabilir. İnternet sitesini takip ederek avantajlardan, indirimlerden haberdar olunabilir. İndirimli ürünleri takip edilerek ihtiyaçlar daha uygun fiyata alınabilir. IKEA’nın resmi internet sitesine bakarak indirimli ürünler ve restoran indirimlerini görmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. Bu sayfalarda bulunduğunuz ili seçerek size en yakın yerlerde bulunan mağazalardaki ürün ve indirimler hakkında sorgulama yapabilirsiniz.

    IKEA Aile Karta Özel indirimli ürünleri görmek için buraya tıklayınız.

    IKEA Aile Karta Özel restoran ürün indirimlerini görmek için buraya tıklayınız.

    IKEA Mobil Uygulamasına Nasıl Ulaşılır?

    IKEA Mobil Uygulaması Üzerinden yukarıda verilen bağlantıları kullanarak indirimlerden haberdar olabilirsiniz. IKEA mobil uygulamasını akıllı cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. Bu bağlantılardan mobil uygulamayı indirdikten sonra ise yukarıda verdiğimiz indirim sorgulama sayfalarından bulunduğunuz ili seçerek sorgulama yapabilirsiniz.

    App Store – IKEA Mobil Uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız.

    Google Play – IKEA Mobil Uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız.

    AppGallery – IKEA Mobil Uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız.